top of page
zeiss-cinema-zoom-lenses-product-04.ts-1570613866848_edited.jpg

ВАРИО ОБЕКТИВИ

zeiss-cinema-zoom-lenses-product-01.ts-1570613866484.jpg.webp

ZEISS Cinema Zoom обективи

Обективите ZEISS Cinema Zoom осигуряват голяма гъвкавост благодарение на сменяемите стойки, което им позволява да се използват с широка гама камери от множество производители. Има изчерпателен избор от вариации за кино с постоянна бленда, добра рязкост и контраст, минимално изкривяване и вид, който съответства на най-висококачествените кинематографични снимки, включително ZEISS/ARRI обективи. Достъпни, гъвкави и предлагащи най-високо качество, ZEISS Cinema Zoom обективите са безценно допълнение към всеки филмов комплект.

lenses-alura-studio-zoom-overview-image.jpg

ARRI

Използвайки най-новите технологии за оптичен дизайн и иновативни производствени техники, ARRI Alura Zooms съчетават най-високата оптична производителност с невероятно малък размер, тегло и цена. Предлагат се като студийни увеличения за използване на статив или кран с по-широк фокусен обхват или като олекотени варио, които са значително по-малки и по-леки в замяна на намален фокусен обхват. 

CN-E30-300mm_T2.95-3.7_L_S_Default_tcm13-942867.jpg

CANON

Телеобектив с увеличение, предлагащ изключителна оптична производителност плюс широк спектър от творчески възможности, CN-E30–300mm T2.95–3.7 LS съперничи на най-доброто в класа увеличение и телефото фокусно разстояние. Здравият дизайн, изключителната използваемост и гъвкавостта го правят идеален за филми от висок клас.

bottom of page