top of page
andre-3.jpg

СТАТИВИ

s2068t.jpg

SACHTLER

Уникалните технологии SpeedLevel™ и SpeedSwap™ на Sachtler предоставят най-бързия начин за поставяне и позициониране на вашата камера; регулирайте нивото за миг, без да откъсвате окото си от действието; приближете се по-близо до земята от всякога за снимки от екстремен нисък ъгъл или сменяйте между статив, плъзгач, стрела или дори ръчно държани, без да пропускате нито един удар. Заснемате най-широката гама от снимки за най-кратко време с aktiv.

2575D_560x460px.png

OCONNOR

OConnor е изборът на професионалните кинематографисти от изобретяването на флуидната глава преди 60 години от основателя Чад О'Конър. Отличените с награди флуидни глави на OConnor са известни със своето плавно усещане, плавно движение и интуитивен контрол. Специално проектирани за снимане във филмов стил, всеки улеснява безпроблемния преход при смяна на полезния товар и предлага безстепенно, ултра-гладко плъзгане на флуида при панорамиране и накланяне за максимален контрол. В допълнение към флуидните глави и здравите стативи, OConnor предлага гама от аксесоари за камери и обективи, която се разширява. Всички продукти на OConnor са проектирани да отговарят на изискванията на днешната предизвикателна и прецизна фокусирана работа с камера.

canon-c300_edited.jpg

ARRI

Камерите от висок клас от ARRI и други производители се възползват от перфектно съобразените аксесоари за камери на ARRI. Специално дефинираните комплекти за приложения за кино или излъчване помагат да се гарантират оптималните компоненти за съответното приложение.

bottom of page