top of page
alexa-mini-application-shot-css-reel-dance-2.jpg

СУПЕР 35

alexa-sxt-w-introduction-image.jpg

АЛЕКСА SXT W

Системата за камери ALEXA е известна със своята изключителна производителност на изображения, която е лесна за работа, надеждна дори в най-екстремните среди и достатъчно гъвкава, за да покрие широк спектър от работни процеси и изисквания за бюджет.

Базиран на тази доказана технология е ALEXA SXT W: Той има вграден видео предавател, който прави камерата по-малка и по-лека, отколкото би била с външен предавател. Това също така означава по-малко кабели около камерата и по-малко свързани проблеми, тъй като повредата на кабела е най-често срещаният технически проблем на снимачната площадка. Настройката и захранването на камерата са по-бързи, а продукциите могат да се движат по-бързо.

alexa-35.jpg

АЛЕКСА 35

Дискусиите на ARRI с режисьори и внимателният преглед на процесите при обработка на изображения доведоха до значителни подобрения в качеството на изображението и по-бърз и по-лесен работен процес. REVEAL Color Science е набор от нови стъпки за обработка на изображения, използвани от ALEXA 35 вътрешно и също така достъпни чрез водещи инструменти за постпродукция на трети страни за обработка на ARRIRAW. 

bottom of page